Meer afbeeldingen

Pegasus R4 4TB (4 x 1TB) RAID systeem

Wat is dit?

Snel overzicht

Promise Pegasus R4 is de eerste hoogwaardige RAID-hardwareoplossing met vier nissen die de pure kracht van Thunderbolt optimaal benut. Pegasus R4 is voorzien van vier 7200-rpm harde schijven van 1 TB elk in een compacte hardware RAID-behuizing met Thunderbolt-aansluitmogelijkheid. Pegasus, met schijfsnelheden tot maximaal 500 MB per seconde, is compatibel met Mac-systemen met Thunderbolt en vereist een Thunderbolt-kabel (apart verkrijgbaar).

- 4 TB bruto opslagcapaciteit
- Geavanceerde RAID-engine
- Ondersteunt RAID 0, 1, 5, 6 en 10
- Aantrekkelijke, stijlvolle en compacte behuizing
- Ultrastil ontwerp
- Twee Thunderbolt-poorten
Bel of mail voor levertijd.

Details

Promise Pegasus R4 is de eerste hoogwaardige RAID-hardwareoplossing met vier nissen die de pure kracht van Thunderbolt optimaal benut. Pegasus R4 is voorzien van vier 7200-rpm harde schijven van 1 TB elk in een compacte hardware RAID-behuizing met Thunderbolt-aansluitmogelijkheid. Pegasus, met schijfsnelheden tot maximaal 500 MB per seconde, is compatibel met Mac-systemen met Thunderbolt en vereist een Thunderbolt-kabel (apart verkrijgbaar).

 • 4 TB bruto opslagcapaciteit
 • Geavanceerde RAID-engine
 • Ondersteunt RAID 0, 1, 5, 6 en 10
 • Aantrekkelijke, stijlvolle en compacte behuizing
 • Ultrastil ontwerp
 • Twee Thunderbolt-poorten
 •  

  Thunderbolt-technologie is een nieuwe, high-speed, dual-protocol I/O-technologie die ontwikkeld is voor snelheid, eenvoud en veelzijdigheid. Thunderbolt-technologie kan twee kanalen tweerichtingsprestaties van 10 Gbit/s (1,25 GB/s) per poort leveren, en combineert PCI Express en Display-port in een interface met een enkele kabel voor aansluiting op apparaten. De Thunderbolt-technologie werd door Intel ontwikkeld en op de markt gebracht in technische samenwerking met Apple.

  Pegasus R4 is ideaal voor creatieve professionele werkstations, kleine servers, ervaren gebruikers en consumenten die een stijlvolle, externe opslagmogelijkheid met hoge snelheid zoeken en databeveiliging op bedrijfsniveau. Pegasus R4 kan meer dan 500 MB/s bandbreedte leveren die 10 x sneller is dan USB 2.0.

  Gebruiksvriendelijke beheersoftware

  Pegasus R4 komt reeds geconfigureerd uit de verpakking. Gewoon uitpakken, netsnoer aansluiten, Thunderbolt-kabel (apart verkrijgbaar) aansluiten op de Thunderbolt-poort op je computer, en je kunt beginnen met het opslaan van muziek, foto's, video's en documenten of productievideo verwerken en bewerken. Het beheer van Pegasus R4 is moeiteloos met software die ontworpen is voor Mac OS X.

  Opslag voor de digitale thuisbasis

  Met twee kanalen tweerichtingsprestaties van 10 Gbit/s kun je met Thunderbolt een back-up maken van je computer terwijl je de videofilm van je zomervakantie bewerkt en naar een afspeellijst uit iTunes luistert. Snelle, veilige en betrouwbare externe opslag is essentieel ter bescherming van je muziek, foto's, video's en andere waardevolle gegevens. Pegasus R4 biedt enorme opslagcapaciteit en snelle prestaties voor populaire programma's als iTunes, iPhoto, iMovie, GarageBand, Photoshop en andere Media Center-programma's. Maak een reservekopie van je waardevolle digitale media, documenten en tevens je gehele computer of werkstation op Pegasus R4, met Time Machine in Mac OS X.

  Razendsnelle prestatie en ongeëvenaarde veelzijdigheid

  Met snelheden van meer dan 500 MB/s, levert de Pegasus R4 met Thunderbolt een enorme en nooit eerder vertoonde sprong voorwaarts in pure kracht en prestaties voor amateur professionals, geluidstechnici, fotografen en and videopostproductie technici. Final Cut-professionals kunnen meerdere streams ongecomprimeerde 10-bits en 12-bits HD-video verwerken, bewerken en afspelen. Ondertussen worden waardevolle workflows, audiosessies en andere creatieve mediainhoud beschermd met de bekroonde Promise RAID 6 engine op bedrijfsniveau, die geavanceerde procedures voor foutafhandeling heeft voor de ultieme databescherming. Grafische kunstenaars die Adobe Photoshop en Maya 3D-animatiesoftware gebruiken, kunnen met bliksemsnelle reactie en relatief gemak graphics met hoge resolutie op Pegasus bewerken en archiveren.

  Dankzij de multi-protocol ondersteuning van de Thunderbolt-technologie kan Pegasus R4 een enorme veelzijdigheid bieden. Schakel meer dan één Pegasus R4-behuizing door op een enkele Thunderbolt-poort of sluit een scherm aan op Pegasus R4 voor ultiem gemak en ultieme interfaceaansluitmogelijkheden.

  Hardware RAID-bescherming voor het kleinbedrijf

  Bescherm die kostbare zakelijke gegevens met een betrouwbare RAID-oplossing. De Pegasus R4 kan gebruikt worden als enorme opslagplaats voor een desktopcomputer of als externe opslagoplossing voor een kleine server. Met 3 TB aan opslag in RAID 5 heb je de benodigde capaciteit voor data en back-ups met de bescherming van hardware RAID.

  Voordelige uitbreidbare opslag voor gebruik thuis

  In de digitale wereld van vandaag de dag verzamelt men consequent grote hoeveelheden persoonlijke digitale media, met smart phones, digitale camera's en digitale camera's en daarnaast de downloadbare digitale media die via online stores zoals iTunes wordt aangekocht. Herinneringen moeten een leven lang meegaan. Daarom beschermt de Pegasus R4 je digitale materiaal bij falen van één van de harde schijven en zorgt hij bovendien voor databeveiliging, een hoge beschikbaarheid en een hoge betrouwbaarheid.

  Flexibele back-upoplossing

  Sluit de Pegasus R4 aan op de Mac voor gebruik met Time Machine om een reservekopie te maken van alle cruciale systeembestanden, programma's, databestanden, muziek, foto's en videofilms.

  Zeer stil en groen

  Pegasus R4 voldoet aan RoHS. In gewone bewoordingen betekent dit dat Pegasus R4 milieuvriendelijk is, doordat het schadelijke metaal lood uit het milieu en ons delicate ecosysteem wordt gehouden. Met een nieuwe behuizing, een ventilatorloze geïntegreerde stroombron van meer dan 80% rendement en een uiterst modern ventilatorbedieningsmechanisme is systeemruis nooit een probleem en hierdoor is de Pegasus R4 ideaal voor op het bureau, in het kleinbedrijf of waar dan ook in huis.

  Zeer hoge Performance

  Flexible Connectivity

  Eco-Friendly. (55 Watt, 78 watt bij full load)

  Artikelnummer 704118085569
  Manufacturer Promise Technology
  Host connection Thunderbolt2 20Gb/s
  External Ports 2
  Ext. Port Connector Thunderbolt
  Redundant Host Nee
  Rackmount hoogte -U Mini Tower
  Redundante voeding Nee
  Hotswap HDDs Nee
  Drive Bay Size 3,5"
  Hotswap Drivebays 4
  Virtualization Nee
  Stroomverbruik (Watt) 55 -78 Watt
  Component Type Nee

  Eigen tags

  Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.