Bedrijfshistorie Gigaserver.nl

Gigaserver.nl is in 2005 opgericht en haar core bussines is het leveren van professionele servers, storagesystemen en maatwerk oplossingen voor appliances en high-end toepassingen.

Gaandeweg hebben wij een trouwe en tevreden klantenkring mogen opbouwen waar wij trots op zijn. Van opstartende ondernemingen, datacenters, overheid, defensie, universiteiten, media productie maatschappijen, content creators tot de grootste internet tycoons. Zo assembleerden en plaatsten wij in het eerste kwartaal van 2011 meer dan 1500 systemen.

Gigaserver .nl is uniek in zijn kwaliteit en persoonlijke service. Wij zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en om u deze service te kunnen blijven bieden zijn wij in 2021 gefuseerd met Supermicro distributeur NCS International BV. Hierdoor bent u voor technische ondersteuning en vragen dichter bij de bron en heeft u het voordeel van de eigen-in-huis technische dienst die zowel reparaties als upgrades voor u kan verzorgen.

Benieuwd naar wie wij zijn en waarom wij doen wat we beloven? Bel gerust voor een eerste kennismaking en laat ons uw wensen of ervaringen horen.

Met vriendelijke groet,

Martijn Schouten, Rob Ordelman, Edwin Teussink en Harry Nijenhuis.